MNYB Ljubav Kalup Srce Silikonski Pribor Za Pečenje 3D DIY Šećer Zanat Čokoladni Kalup Rezač čokolada gluposti Alat Za Ukrašavanje Torte
Oznake: kraft-papir za 3d, obrt силиконовое duga, dječji silikon šećer, 3d silikonski kalup za šećernu masu, srce силиконовое šećer čipka, osvetnici od šećera papira, šećerna silikon mini, silikonska maska sugar daddy, krpa силиконовое obrt, satni silikonska šećerna masa
Broj artikla:b10024
----- Opis proizvoda ------
Materijal: Silikon
Težina: Oko = 100 g/kom.
Veličina: Molimo vas, pogledajte slike
Boja: Slučajni boja (pink u normalnom)
【Visoka kvaliteta i jednostavnost korištenja i čišćenja.I on je mekan i lagan za korištenje.】
Nominalna temperatura: od -40 Celzija do +210 celzijevih
----Stvarne slike proizvoda -----
Iako smo otvorili dućan u zadnje vrijeme, ali to ne znači da smo непрофессиональны.
Razlog da se odlučite za nas:
Kvaliteta: imamo rigorozne inspekcija za vas.
Garancija: obećavamo puni povrat novca ili возмущаемся, ako upućivanje potvrđena утерянной.
Povezivanje: imamo profesionalna servisna tima, možete nas kontaktirati putem prodajnog menadžera i centar za poruke.
Profesionalac: pružamo veleprodaja, individualne, direktne isporuke, agencija nabave, ako je potrebno, možemo vam poslati slike bez vodenog žiga
Dostava:
Besplatna dostava prioritetno Kine.
U SAD-u i Kanadi: oko 7-15 dana;
U europskim i blize zemlje: oko 10-30 dana;
U Brazil i Rusija ili druge druge zemlje: oko 25-60 dana;
Ako vam je potrebna hitna molimo odaberite EMS/DHL/FedEx s dodatnim poštanskim troškovima.
DHL: 2-5 radnih, EMS: 7-15 radnih dana
Recenzije:
Ako je naš proizvod će vam donijeti radost, molim vas, dajte nam visoku ocjenu od pet zvjezdica kao poticaj, hvala vam puno.
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi vaše transakcije, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što je ostaviti komentar, ili podnijeti zahtjev za spor
Napomena:
Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa, broj telefona i ime i prezime, da vas možemo kontaktirati.
Ako imate uvjete za narudžbu, molimo, ostavite nam poruku.
.